Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állásajánlatok képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Állásajánlatok - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Állásajánlatok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Informatikai állások - Dolgozni

Informatikai állások - Dolgozni

Az informatika napjainkra egy igen széleskörű fogalommá vált, hisz az informatikai szakmák az idő folyamán többfelé ágaztak. Ennek megfelelően az IT terület állásajánlatai is igen sokrétűek és különféle ismereteket igényelnek. Ezen elvek szerint a Dolgozni álláskereső oldal megkülönböztet programozó, grafikus, rendszermérnök, IT vezető, rendszergazda és még számos egyéb területet, ami alá besorolva jeleníti meg az informatikai állásajánlatokat. Ezek között kategóriájukon kívül még 7 szempont szerint tudnak az álláskeresők keresni.

IT Állások - WORK24

IT Állások - WORK24

Mérnök, IT, logisztikai és egyéb állások több, mint 20 álláskategóriában. Online álláskereső portál, akár azonnali Skype interjú! INGYENES kipróbálási lehetőség. Egyszerű, gyors, költséghatékony. Keressen nálunk új állást! Az oldal célja, hogy minden álláskategóriában a megfelelő állásajánlatokat biztosítsa a munkavállalók számára. Ezenkívül fontos, hogy a munkavállalók egyszerűen, gyorsan találják meg a számukra érdekesnek tűnő állást. Az oldal kezelése egyszerű, gyorsan a kívánt régió, illetve kategória tartalmára kereshet, mindezt néhány kattintással. Feltöltheti önéletrajzát, amelyet PDF formátumban akár ki is nyomtathat vagy elmenthet. Lehetősége van akár azonnali interjúra a hirdetést feladóval Skype segítségével. A mottónk az egyszerűség, gyorsaság és a költséghatékonyság. INGYENES kipróbálási lehetőség több kategóriában.

Állás.IT - Informatikai állások

Állás.IT - Informatikai állások

- Csak a lényeg számít, egyszerű hirdetésfeladás 2-3 perc alatt. - Kimagasló szakmai kvalitások, a legjobb IT szakemberek használják. - Modern megközelítés, közösségi integráció a world wide webbel. - Gyors eredmények, azonnali visszajelzés a hirdetésekre. - Nyitott mindenki számára, ingyenes hirdetésfeladás cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Careerjet, az álláskereső portál

Careerjet, az álláskereső portál

Careerjet.hu egy álláskereső adatbázis Magyarországon és a világ 50 országában. Az álláskereső a Careerjeten egy egyszerű kereséssel számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve, s így nem kell az egyes oldalakat külön-külön felkeresnie és megnyitnia. Az álláskeresést megkönnyíti, hogy az állás megnevezése ill. földrajzi helye alapján szűkíthető a találati lista.

SAP Jobs - SAP állás, munka, karrier

SAP Jobs - SAP állás, munka, karrier

SAP tanácsadó, ABAP fejlesztő állásajánlatok Magyarországról és külföldről, a következő kategóriákban: SAP R/3, MySAP, SAP Business One, SAP Netweaver. Portálunkon minen SAP-hoz értő szakember megtalálja a számára megfelelő pozíciót, legyen szó SAP kulcsfelhasználó, ABAP fejlesztő, SAP tanácsadó, projektmanager, junior és senior SAP tanácsadó, SAP Business analyst pozíciókról.

ITjobs

ITjobs

Az ITJobs Kft. 2001 óta működik a munkaerő-közvetítés piacán. A munkaügyi hivatalnál a 37430/2001-0100 regisztrációs számon van nyilvántartva, mint munkaerő-közvetítő és kölcsönző cég. Álláskereső portál, informatikai állások és állásközvetítés, fejvadászat, karrier tanácsadás, munkaközvetítés.

topjob

topjob

Ezen az oldalon megtalálja legfrissebb állásajánlatainkat az Informatika és telekommunikáció kategóriában. Ha Ön is állást keres végzettségének megfelelően, akkor oldalunkon a legjobb helyen jár, hogy megtalálhassa álmai munkáját!

it2it - Informatika, állás, kapcsolatok

it2it - Informatika, állás, kapcsolatok

Informatikus vagy? Tudod már, mit fogsz csinálni 5-10 év múlva? Ha nem vagy benne biztos, akkor regisztrálj, nézz körül és építs kapcsolatokat az IT piacon. Állás, munka és szakmai kapcsolatépítés informatikusoknak, IT cégeknek és informatikával foglalkozóknak. Közvetítők nélkül és biztonságosan.

Az SAP Hungary állásajánlatai

Az SAP Hungary állásajánlatai

Munkatársaink egy hierarchiától mentes, feladat orientált, együtt gondolkodó szervezetben együttműködve széleskörű önállóságot élveznek a feladataikhoz kapcsolódó prioritások meghatározásában. Ami az SAP munkatársakat jellemzi: - önálló felelősségvállalás, - magas szintű szakmai felkészültség, - üzleti szemléletű, de nem konvencionális gondolkodásmód, - nyitottság a változások iránt és igény a folytonos készségfejlesztésre. Az SAP Hungary Kft. számára a legfontosabb befektetés az emberi erőforrás. Újabb sikereink forrása az olyan angol és / vagy német nyelven magas szinten beszélő munkatárs, aki a változások felé nyitottan, az eredményekre és a minőségre összpontosítva, önállóan de jó csapatjátékosként dolgozik és képes fejlődni és felelősen dönteni egy dinamikus környezetben.

Tuti menü