Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek, hírek, érdekességek képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Cikkek, hírek, érdekességek - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Cikkek, hírek, érdekességek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Mese a felhasználó központú tervezőről

Mese a felhasználó központú tervezőről

David Travis: The fable of the User-Centred Designer című 2009-ben megjelent ebookjában közérthető és olvasmányos formában magyarázza el a Felhasználó Központú Tervezés (User-Centred Design) alapjait. Az fps webügynökség és a Favorit Fordító Iroda jóvoltából bárki letöltheti ingyenesen, magyar nyelven eme remek és könnyed, de mégis szakmai olvasmányt! Az fps webügynökség blogján bárki böngészhet érdekesebbnél érdekesebb témák között az online világ történéseivel kapcsolatosan. A blog próbál a legújabb trendekkel foglalkozni, és az újdonságokat bemutatni. Olvashat az online marketing, a keresőoptimalizálás, a webfejlesztés, webdesign, UI tervezés, az internet, a mobilweb jelenlegi helyzetéről, és jövőbeni trendjeiről és még sok minden másról!

Apple laptopok

Apple laptopok

Mi Apple laptop tesztek online publikálásával szeretnénk elősegíteni azt, hogy Ön is megtalálja azt az Apple laptopot, amelyet keres. Helyesen dönteni csak kellő mértékű és minőségű információ birtokában lehet, e célra legideálisabbak pedig maguk az Apple laptop tesztek. Látogassa meg weboldalunkat, és tájékozódjon!

Honlapkészítés

Honlapkészítés

A honlapkészítés és webalkalmazás fejlesztés / tervezés számunkra egy nagyon fontos dolgot. Több mint 11 éve készítünk hatékony honlapokat és egyedi böngészőben futó alkalmazásokat, mégis mindegyiknek úgy állunk neki, hogy ez lesz a legjobb! Ezért persze mindent meg is teszünk. Tesztelünk, rajzolunk, dokumentálunk, hogy a végére hibátlan, biztonságos alkalmazás, weboldal szülessen. Szeretünk minőségi honlapokat készíteni és szeretünk olyan weboldalakat készíteni, amiben a tulajdonos valóban az örömét leli. Igazi profitot termelő honlapokat készítünk, amit egyszerű szerkeszteni.

Informatika, számítástechnika - Programozás, hardver

Informatika, számítástechnika - Programozás, hardver

Informatika, számítástechnika kategória remek könyvekkel, széles választékkal és akciók tömkelegével vár! Ha könyvet szeretnél vásárolni, akkor keresd fel online könyvesboltunkat, a konyvkapu.hu honlapot és válogass kedvedre könyveink közül. Gyermek, ifjúsági és felnőtt könyvek széles választékban! Kifestő, gyermekregény, kötelező olvasmány, érettségi feladatok, kalandregény, nyelvkönyv, szótár stb, stb. Látogass el hozzánk még ma!

Szoftver Hírek

Szoftver Hírek

A Szoftver-Info.hu oldalon mindig megtalálja a legfrissebb, szoftverekkel kapcsolatos híreket. A honlapon kiemelten foglalkozunk a böngészők, a grafikai programok, az operációs rendszerek és a vírusirtó szoftverek híreivel. De az érdeklődők számos más jellegű szoftver hírekről is olvashatnak, mint például a Total Commander, a Microsoft Office, és a különböző rendszerkezelők javításairól, frissítéseiről.

itmania.hu: informatika

itmania.hu: informatika

It, hírek, technika, újdonság, telefon, mobil, internet, technológia, színes, kijelző, háttétár, szoftver, hardver, meghajtó, pixel, hanghatás, gyors, linux, windows, Bill Gates, IP, LAN, hálózat, PC, szerver, hiba, kábel, USB, töltő,

SG.hu informatikai magazin

SG.hu informatikai magazin

Az online magazinban olvashatod a legfrissebb újdonságokat, híreket az IT/Tech, hardware, tudomány, mobil, DVD, film... témakörökben, hogy mindig naprakész lehess! Hozzászólhatsz a fórumokon az általad érdekesnek vélt témakörökhöz is...

Vállalati informatika - könyv

Vállalati informatika - könyv

Dr. Bodnár Pál, vállalati informatika, Perfekt Zrt, könyvvásárlás. A Vállalati informatika jegyzet az Európai Unió által Bolognában elfogadott felsőoktatási rendnek megfelelően, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán, a Gazdálkodás és menedzsment szak hallgatói számára készült. A jegyzetben bemutatjuk az Enterprise Software (ES), Vállalati szoftverek és az Enterprise Resource Planning (ERP), Vállalati erőforrás tervezés szoftverek típus-modelljét és annak honosítását. A jegyzet, valamint a hozzákapcsolódó Példatár I -III. kötetei segítséget adnak a gazdálkodás és menedzsment szak, közgazdász informatikus, vállalkozásszervező, statisztikai tervező-elemző szakirányú hallgatóknak a menedzsmentinformatika, az üzleti informatika és a pénzügyi-számviteli informatika felhasználói szemléletű módszereinek elsajátítására, a modellek, módszerek készségszintű begyakorlására. Az oktatás az ötödik és hatodik szemeszterben heti 1+2 órában folyik (kéthetente előadás, hetente gyakorlat). A Tanszék az előadásokat összevontan, szak és szakirány megkülönböztetése nélkül tartja.

Tuti menü