Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatika az oktatásban képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Informatika az oktatásban - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Informatika az oktatásban
Keresés
Találatok száma - 6 db
Excel tanfolyam

Excel tanfolyam

Egyénre szabott Excel tanfolyam Budapesten és vidéken cégeknek is. Óráimon garantáltan megbarátkozol az Excellel, és már néhány alkalom után magabiztosan fogod kezelni a táblázatokat és függvényeket. Az órákon gyakorlati példákkal dolgozunk lényegretörően, igényeidre és érdeklődési körödre szabva, így számodra is izgalmas lesz, és valóban használható tudásra teszel szert. Cégeknél is vállalok kiscsoportos oktatásokat. Keress bátran, ha szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra.

ECDL, programozó és grafikus tanfolyamok Budapesten

ECDL, programozó és grafikus tanfolyamok Budapesten

A Ruander Oktatóközpont már egy évtizedes oktatási tapasztalattal várja tanulni vágyó hallgatóit modern, jól felszerelt, klimatizált tantermeiben. A tanári kar igazán jól képzett oktatókból áll, kikre nem esett még panasz vagy negatív kritika a tanulók felől. Az intézmény főleg informatikai képzésekkel foglalkozik, közöttük a webes és telefonos fejlesztésekhez szükséges tanfolyamokkal, vagy akár az irodai alkalmazásokhoz szükséges ECDL tanfolyamokkal. Akit viszont a billentyűhasználat nem kötne le, azok számára pedig számos kiadványszerkesztő és grafikai képzés is adott, főleg Adobe termékcsaládon belül.

Interaktív matematika

Interaktív matematika

Matematika tanulás könnyedén és érthetően... Akkor és ott használhatod a programot, ahol és amikor akarod. Senkihez és semmihez nem vagy kötve. A saját tempódban haladhatsz. Bármikor megállíthatod, újraindíthatod és újranézheted a feladatokat. Akár 100X is! Minden feladatot diákbarát stílusban készítettünk el, hogy a lehető legközelebb érezd magadhoz a megoldásokat. A folyamatos narrátori magyarázat mellett, képekkel, nyilakkal, animációkkal tesszük látványosabbá a feladatmegoldásokat. Egyes feladatokban, kilépünk a matematika kereteiből és hétköznapi példákat mutatunk be.

Informatika e-tananyag

Informatika e-tananyag

Közismereti informatika: Programozott tananyag, Projekt alapú feladatok, Oktatási segédanyagok. Az itt található elektronikus tananyag és a letölthető segédanyagok egy része a közismereti informatika értettségire való felkészülést/felkészítést hivatott segíteni. Egy része pedig a 33-mal kezdődő, új OKJ rendszerű speciális (adaptált) szakmai képzési programok informatikai moduljaihoz kapcsolódó vizsgakövetelmények szintjéhez igazodik.

Oktatóprogramok, oktatójátékok

Oktatóprogramok, oktatójátékok

Oktatási segédanyagok, tanmenetek gyűjteménye korosztály és tantárgy szerint csoportosítva. Informatika tanmeneteken kívül találhatók itt oktatóvideók, játékos oktatóprogramok, letölthető óravázlatok, tananyaghoz kapcsolódó érdekességek. Mindez könnyen megtalálható, mert tantárgyanként és évfolyamonként kereshető formában tárolódik.

Informatika tanfolyamok-Számalk

Informatika tanfolyamok-Számalk

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!

Tuti menü