Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatikai blogok képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Informatikai blogok - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Informatikai blogok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Tárhely Domain blog

Tárhely Domain blog

Tárhely blog a tárhely beállításokról, útmutatások telepítésekről, videók segítségével.Ezen a blog oldalon segítséget kaphat cpaneles tárhelyszolgáltatásainkkal kapcsolatban. Főleg azokra a kérdésekre kaphat itt választ amit a felhasználók gyakran kérdeznek meg. Ha esetleg nem találja meg amit keres akkor használja a kereső mezőt. Ha nem találja meg így sem akkor küldjön emailt részünkre és kiegészítjük, új tartalommal a tárhely blogot.Tárhely Blog Kategóriák * Cpanel tárhely * Domain Regisztráció * Email Tárhely * FTP Tárhely * Online tárhely megrendelő * Tárhely és Cpanel videók * Ügyfelek kérdezték * WHM Tárhely Viszonteladói kontroll panel

Openwrt cikkek

Openwrt cikkek

Tóth Szabinak hívnak és már egy ideje terveztem, hogy készítek egy saját oldalt, ahol személyes bejegyzések általam kreált írások lesznek majd fent. Már egy ideje irogattam is openwrt-vel kapcsolatos cikkeket, de csak most készült el az oldal. A linux is érdekel ezzel is többet szeretnék majd foglalkozni. Jelenlegi írásaim az openwrt-vel és a routerem házasításával kapcsolatban vannak fent. Telepítés, bemutatás, tesztek, ftp és samba kezelés, nyomtató szerver beüzemelése konfigurálása. Ezen kívül torrentezés, transmission okosítása, hogy több dologra is rá lehessen venni. Lehet, hogy a későbbiekben kitérek majd a seo-val kapcsolatos tapasztalataimra is, ezzel is hasznos információt nyújtva a kezdő honlap építőknek.

Adattárház és üzleti intelligencia blog

Adattárház és üzleti intelligencia blog

Kővári Attila adattárház és üzleti intelligencia blogja. Adattárházak, OLAP alapú döntéstámogató és vezetői információs rendszerek építése során szerzett tapasztalatok, gyakorlati tanácsok, tippek és trükkök. Hírek az adattárházak, üzleti intelligencia, döntéstámogató és vezetői információs rendszerek világából

SEO

SEO

Ez a blog napi rendszerességgel jelentkezik újabb és újabb érdekes témákkal a web marketing szakterületeiről. A témák követése javasolt webmestereknek, weboldal tulajdonosoknak és mindazoknak akik szeretnének többet profitálni online megjelenésükből.

kkv informatika

kkv informatika

Számítástechnika kis és közepes vállalkozásoknak - blog

SAAVbázisú informatika

SAAVbázisú informatika

A Sanofi-Aventis (SAAV) gyógyszer-kereskedelmi vállalat informatikai vezetőjével beszélgetek. Csajági Dezső kutató, vegyész és informatikus. Azt mondják róla munkatársai: "érdekes ember!" Lehet. Az interdiszciplináris gondolkodás "határátlépésként illetve határsértésként" csapódhat le egy funkcionális dominanciájú szervezetben. Ismerjük meg őt. Több évtizede a pályán és a cégnél van. Mi a tapasztalata, honnan indult és merre tart a vállalati informatika? Tudatosan nem IT -t mondok, mert tudom, hogy az információs-rendszer (IS) kifejezést használják.

Tuti menü