Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatikai fórumok képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Informatikai fórumok - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Informatikai fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
beszeljukmac

beszeljukmac

Legnagyobb magyar Macintosh portál naprakész információkat, fórum lehetőséget, használt Macintosh hirdetéseket, tippeket tartalmaz a magyar Maces közösség és az érdeklődők számára ingyen.

Informatikai Érdekegyeztető Fórum

Informatikai Érdekegyeztető Fórum

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) 1997 óta partnerszervezeteivel együtt tevékenykedik az információs társadalom magyarországi megvalósításáért. Ezen belül kiemelt feladatának tekinti a társadalmi informatika-használat széles körűvé válását, a magyar társadalom életminőségének emelését az informatikai eszközök által. Az Inforum fontos feladatának tekinti a hátrányos helyzetűek, az informatikai eszközöket nem ismerők digitális esélyegyenlősége feltételeinek kialakításában való aktív részvételt. A szervezet 2000-ben tette közzé a Magyar Informatikai Charta című kiáltványát, amely rövid, hétpontos összefoglalását adja annak, hogy a hazai informatikai szakma milyen lépéseket lát megvalósítandónak Magyarországon az információs társadalom kialakítása érdekében.

PC Fórum

PC Fórum

PC Fórum - informatikáról mindenkinek, aki szereti az informatikát és szeretne naprakész lenni a számítógépes világ minden részletében. Friss hírek és érdekességek a mindennapokból és az újdonságok területéről is.

SG - Fórum

SG - Fórum

Az SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin fóruma. Megtalálhatóak rajta mind a számítástechnikai fórumok, mind a magazinban olvasható hírek-cikkek fórumai, továbbá általános fórumokon is elmondhatod a véleményed, tapasztalatod, észrevételed.

HUP - Hungarian Unix Portal

HUP - Hungarian Unix Portal

UNIX, Solaris, HP-UX, AIX, Linux, Mac OS X, BSD, FreeBSD, OpenBSD, NetBSD, Open Source, GNU, Kernel, Free Software, MySQL, PostgreSQL, Ubuntu, Mandriva, Red Hat, Fedora, Slackware, SUSE, openSUSE, Debian, GNOME, KDE, Sun Microsystems, Hewlett-Packard, IBM, SGI, Internet, Mozilla

Tuti menü