Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatikai magazinok, híroldalak képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Informatikai magazinok, híroldalak - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Informatikai magazinok, híroldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Kreatív online internet magazin

Kreatív online internet magazin

Hogy manapság miben van potenciál? Az egyik, amit említeni kell már az elején, a számítástechnika, informatika, és minden, ami hozzá kapcsolódik. Jó volna azért néha nem elveszni ebben a felettébb impulzív világban, mert mindez nemcsak egy szakember számára érdekes és szórakoztató, hanem leginkább mindenkinek. Abban az esetben, ha egy termék nem jelent világraszóló potenciállal rendelkező értéket magáról, nem sokáig maradhat talpon. Ezekkel a folyamatokkal szemben csak az képes ellenállást tanúsítani, aki maga is meghatározó szereplője a témának.

digiport

digiport

A digiport.hu technikai portálon hírek, bemutatók, tesztek, elemző cikkek, videók jelennek meg napi frissítéssel a mobiltelefonok, okostelefonok és más egyéb digitális eszközök (például GPS navigáció, notebook, multimédia, digitális képalkotás, játék, internet, technikai érdekességek stb.) világából.

Hardver-teszt.hu

Hardver-teszt.hu

Minden nap friss hírekkel és hetente több alkalommal saját készítésű tesztekkel jelentkezik a hardver-teszt.hu, Magyarország legdinamikusabban fejlődő informatikai portálja. Napi hírösszefoglalóinkból olvasóink megtudhatják mik a legfrissebb termékek, hardver újdonságok. Tesztjeink minden korosztály számára tartalmas olvasnivalót nyújtanak, hiszen a megszokott PC-s tartalmak mellett számos, csak nálunk látható rovattal is jelentkezünk. Ilyen például a VGA összehasonító, ahol néhány kattintással szerezhet annyi adatot, amennyit máshol csak órát alatt tudna összevadászni. További különlegesség a női szemmel rovat, ahol hölgyek írják le hardveres tapasztalataikat. Med1on, a hardver-teszt.hu válaszol rovatban az olvasók leveire válaszol, vásárlási tanácsokkal és hasznos tippekkel ellátva a kérdezőt. Rendszeresen tudósítunk a szakma jelentősebb rendezvényeiről, mivel stábunk mindig ott van, ahol valami érdekes történik.

IT Business

IT Business

IT Business Online és offline magazin, informatikai hírek...

IT café

IT café

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, minden nap friss napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával jelenik meg. Röviden a témákból: társadalom, informatika, biztonság, szoftver, technológia, internet...

CHIP Online

CHIP Online

Informatikai hírek, tippek, trükkök, letöltések, CHIP archívum, lapszámok, galéria, szoftveradatbázis, hardveradatbázis, tesztközpont... és még sok érdekesség, hogy mindig naprakész lehess az informatika világában.

HWSW Informatikai Hírmagazin

HWSW Informatikai Hírmagazin

HWSW Informatikai Hírmagazin :: hardver - szoftver - internet - gazdaság - mobil - multimédia

CEO

CEO

A vállalati informatikai vezetőnek olyan hidat kell építenie, amelynek egyik végén az üzleti világ áll a maga céljaival, elvárásaival és gondolkodásmódjával, a másikon pedig az informatika a maga gépeivel, szoftvereivel, rendszereivel, modelljeivel és megközelítési módjaival. Ráadásul mindkét oldal állandó mozgásban van, fejlődik, átalakul, következésképpen új elvárásokat támaszt a másikkal szemben.

Tuti menü