Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Informatika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Informatika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 160 db
Excel tanfolyam

Excel tanfolyam

Egyénre szabott Excel tanfolyam Budapesten és vidéken cégeknek is. Óráimon garantáltan megbarátkozol az Excellel, és már néhány alkalom után magabiztosan fogod kezelni a táblázatokat és függvényeket. Az órákon gyakorlati példákkal dolgozunk lényegretörően, igényeidre és érdeklődési körödre szabva, így számodra is izgalmas lesz, és valóban használható tudásra teszel szert. Cégeknél is vállalok kiscsoportos oktatásokat. Keress bátran, ha szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra.

Beszédfeldolgozó rendszerek

Beszédfeldolgozó rendszerek

Cégünk több mint egy évtizede foglalkozik számítógépes digitális hangrögzítéssel. Rendszerünk saját fejlesztésű szoftver és hardver elemekből épül fel. Követve a változó piaci igényeket és a technikai fejlődést, folyamatosan fejlesztjük rendszerünket. Megoldásokat kínálunk az egy-két analóg telefonvonalas és mikrofonos rögzítéstől a több száz csatornás analóg, és digitális vonalak, VoIP, illetve URH készülékek rögzítéséig. Hangfeldolgozó szoftverünk Windows operációs rendszerű számítógépeken használható, a rögzítendő forrástól függően hardver elemeket kínálunk; így költséghatékony rendszer építhető ki. Az általunk gyártott és forgalmazott eszközök segítségével egyszerűen rögzítheti mobiltelefonon folytatott beszélgetéseit vezetékes, vagy akár vezeték nélküli kapcsolatban. Megoldásokat kínálunk fixen szerelt, headset-es, vezeték nélküli és szoftveres GSM hangrögzítésre.

Axel Pro számlázó, készletnyilvántartó program

Axel Pro számlázó, készletnyilvántartó program

Elege van a kézi számla írásból? A számlázó programok egyszerűbbé teszik életét, professzionálisabbá vállalkozását. Az Axel Pro számlázó program mindent tud, amire vállalkozásának szüksége van, mindezt egyszerűen, gyorsan, felhasználóbarát felülettel. Ezen kívül a NAV által elfogadott számlázó program, így a legújabb jogszabályoknak is megfelel! A szoftver tartalmazza a korlátlan számú számla kiállítását korlátlan ideig, és a számlázó funkció mellett a készletnyilvántartó modult is. Próbálja ki az azonnal letölthető demó változatot, és nézze meg miért ez a legjobb!

Műszaki cikk webáruház - Mulitdepo

Műszaki cikk webáruház - Mulitdepo

Műszaki cikk online webáruház a Multidepotól. Televíziók, notebookok, tabletek és tartozékaik hatalmas kínálattal és kitűnő minőségben a műszaki cikk webáruházban. Áruvédelmi rendszerek értékesítése, kamerák a biztonságos és könnyebb életért. Műszaki cikk webáruház ahol megtalál mindent amire csak szüksége lehet otthonában vagy munkahelyén. Nézzen be webáruházunkba és vásároljon termékeink közül. Az oldalon keresztül kedvező áron teszünk elérhetővé vásárlóink számára, biztonságtechnikai rendszereket, kamera rendszereket és elektronikai berendezéseket, játékokat, karórákat, egyéb kiegészítő termékeket.

Toneráruház

Toneráruház

A FlexCom Kommunikációs Kft. által árult festékkazetták a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően készülnek, és az eredeti termékkel azonos nyomtatási minőséget és oldalszámot biztosítanak. Ez az iparág is folyamatosan fejlődik mind az alapanyagok, mind pedig a technológiák tekintetében, így napjainkban a felújított és az eredeti kellékek közötti már nem tapasztalható minőségi különbség. Cégünk garantálja, hogy a festékkazetták a felhasznált anyagok és a technológia tekintetében hibátlan minőségűek. Az alapanyagok feldolgozás előtt vizsgálaton esnek át, a készterméket pedig működés közben teszteljük. A termék tiszta, belső csomagolása zárt, külső doboza esztétikus. Jelen jótállási kötelezettség a termék szállításától számított egy évig érvényes.

BPC Rendszergazda

BPC Rendszergazda

Cégünk összetette és mindenre kiterjedő informatikai szolgáltatást nyújta kis és nagyvállalatok számára egyaránt. Legyen szó a multinacionális nagyvállalat teljes informatikai részlegének kihelyezéséről, vagy akár a pár fős kis cégek távfelügyeleti segítségéről. Ezen felül vállalatunk olyan további szolgáltatásokat kínál, amelyekkel minden cég jelentős költségeket tud megspórolni: Számítógép, notebook, hálózati eszközök, nyomtató bérlés, lízingelés, vállalati telefonszolgáltatás, weblapfejlesztés, webáruház készítés, domain és tárhely szolgáltatás, szerverüzemeltetés, szerver bérlés, adwords kampányok bonyolítása. Kérje tanácsunkat és ingyenes felmérés után megmutatjuk, milyen költségmegtakarítást tudunk eszközölni Ön számára a jelenlegi informatikai üzemeltetése helyett, vagy megoldást nyújtunk annak fejlesztésére.

Nextent Informatika - adattárház építés

Nextent Informatika - adattárház építés

Túl sok adat, átláthatatlan helyzet? Rengeteg riport, kevés használható információ? Számtalan elemzés és adatbázis, mégsem megfelelő hatékonyság? Ha cége komoly ügyfélforgalmat bonyolít, rengeteg munkatárssal és kiemelkedő méretű adatbázisokkal dolgozik, úgy érdemes kipróbálnia minket. Innovatív, minőségi megoldásainkkal értéket teremtünk partnereinknek és partnereink ügyfeleinek, hozzásegítve őket, hogy elgondolásaikból valós eredmény születhessen. Feltárjuk, megértjük, elemezzük és szintetizáljuk ügyfeleink problémáit, kérdéseit, szükséges fejlesztési területeit. Teljes felelősséget vállalunk az általunk létrehozott megoldások működéséért, működtetéséért. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

ECDL, programozó és grafikus tanfolyamok Budapesten

ECDL, programozó és grafikus tanfolyamok Budapesten

A Ruander Oktatóközpont már egy évtizedes oktatási tapasztalattal várja tanulni vágyó hallgatóit modern, jól felszerelt, klimatizált tantermeiben. A tanári kar igazán jól képzett oktatókból áll, kikre nem esett még panasz vagy negatív kritika a tanulók felől. Az intézmény főleg informatikai képzésekkel foglalkozik, közöttük a webes és telefonos fejlesztésekhez szükséges tanfolyamokkal, vagy akár az irodai alkalmazásokhoz szükséges ECDL tanfolyamokkal. Akit viszont a billentyűhasználat nem kötne le, azok számára pedig számos kiadványszerkesztő és grafikai képzés is adott, főleg Adobe termékcsaládon belül.

Kreatív online internet magazin

Kreatív online internet magazin

Hogy manapság miben van potenciál? Az egyik, amit említeni kell már az elején, a számítástechnika, informatika, és minden, ami hozzá kapcsolódik. Jó volna azért néha nem elveszni ebben a felettébb impulzív világban, mert mindez nemcsak egy szakember számára érdekes és szórakoztató, hanem leginkább mindenkinek. Abban az esetben, ha egy termék nem jelent világraszóló potenciállal rendelkező értéket magáról, nem sokáig maradhat talpon. Ezekkel a folyamatokkal szemben csak az képes ellenállást tanúsítani, aki maga is meghatározó szereplője a témának.

Hirdetés
InnVoice számlázó programok

InnVoice számlázó programok

Számlázó programot keresel? Weboldalunkon kipróbálhatod az online és a Windows alapú, valamint fuvarnyilvántartó számlázó programjainkat, de lehetőség van ingyenes csomag megrendelésére is. Nem tudod követni a kintlévőségeidet? Partnereid nem értesülnek időben tartozásaikról? ÁFA-t fizetsz ki nem fizetett számláid után is? Számlázó szoftvereink segítségével egyszerűen kiállíthatod a számlát akár több nyelven is, ráadásul számláid bármikor visszakereshetők, vagy akár e-mailben is küldhetők. A hátralékos számlák bármikor egyszerűen leszűrhetők, hátralékos partnereidnek pedig könnyedén nyomtathatsz egyenlegközlőt, melyet akár e-mailben is elküldhetsz részükre. Ne fájdítsd feleslegesen a fejed, próbáld ki programjaink egyikét!

Mese a felhasználó központú tervezőről

Mese a felhasználó központú tervezőről

David Travis: The fable of the User-Centred Designer című 2009-ben megjelent ebookjában közérthető és olvasmányos formában magyarázza el a Felhasználó Központú Tervezés (User-Centred Design) alapjait. Az fps webügynökség és a Favorit Fordító Iroda jóvoltából bárki letöltheti ingyenesen, magyar nyelven eme remek és könnyed, de mégis szakmai olvasmányt! Az fps webügynökség blogján bárki böngészhet érdekesebbnél érdekesebb témák között az online világ történéseivel kapcsolatosan. A blog próbál a legújabb trendekkel foglalkozni, és az újdonságokat bemutatni. Olvashat az online marketing, a keresőoptimalizálás, a webfejlesztés, webdesign, UI tervezés, az internet, a mobilweb jelenlegi helyzetéről, és jövőbeni trendjeiről és még sok minden másról!

Vállaljuk irodai hálózatának felügyeletét

Vállaljuk irodai hálózatának felügyeletét

Napjainkban rendkívül fontossá vált az irodai berendezések, eszközök, gépek, szoftverek hiba nélkül futtatása. Már a kisebb méretű cégek sem engedhetik meg, hogy több napnyi időkiesésük révén, elessenek profitjuktól, illetve alkalmazottaik tétlenül üljenek a monitorok előtt. Amikor bekövetkezik a rendszer összeomlása, váratlanul felértékelődik az azonnali hibaelhárítás ténye, illetve volta. Mi a hibaelhárításban 15 éve vagyunk jelen, és szakembereinkkel karöltve, professzionális támogatást vagyunk képesek nyújtani Önnek és vállalatának. Eurosand Computer Kft.

GrandSoft Studio - Egyedi szoftver

GrandSoft Studio - Egyedi szoftver

Úgy érzi, nem találja az igényeinek megfelelő programot? Találjuk ki együtt, mi lenne a legjobb megoldás az Ön számára! Az üzletekben készen kapható szoftverek általános célra készülnek, egyes részeit a program kezelője nem használja, más, gyakran használt modulok viszont nem tartalmazzák azokat a plusz, egyedi igényeket, amelyek szükségesek lennének a cég mindennapjaiban. Az egyedi szoftverek az Ön igényeihez vannak igazítva. Ön mondja el hogyan működjön, milyen adatokat tároljon a rendszer, milyen lekérdezésekre, kimutatásokra van szükség. A fejlesztés folyamán többszöri egyeztetés során készül el az a program, melyet megálmodott és minden egyedi igényét kielégíti.

Rendszergazda szolgáltatás

Rendszergazda szolgáltatás

Vállalkozások számára nyújtunk több mint 18 éve költségkímélő komplex informatikai megoldásokat, mellyel ügyfeleink nemcsak időt és pénzt spórolhatnak, de természetesen a színvonalas szakmai segítségnyújtásról sem kell lemondaniuk. Referenciáink között egyaránt megtalálható a multinacionális nagyvállalat és a mikróvállalkozások egyaránt. Ami azt is jelenti, hogy nincs olyan cég amelyet ne tudnánk kiszolgálni mind informatikai eszközök beszerzésével, mind pedig szolgáltatásainkkal. Szolgáltatásaink között megtalálható a hálózatépítéstől kezdve a teljes informatikai hálózat üzemeletetésén keresztül minden amire csak egy vállalkozásnak szüksége lehet. Igényre szabva kínáljuk mindezt természetesen mert másra van szüksége egy kisvállalkozásnak, mint egy multinak. Szolgáltatásaink között megtalálható: it outsourcing, szerverüzemeltetés, rendszergazda kihelyezés, távfelügyelet, weblapkészítés, fénymásoló bérlés, adwords kampányok bonyolítása, domain és tárhelyszolgáltatás, valamint teljes vállalati levelezés.

Helpdesk software

Helpdesk software

A Compgate Kft. céges számítógépes rendszerek fejlesztésével és támogatásával foglalkozik. A cég által létrehozott WebDesk online informatikai támogatási és help desk software már számos hazai kis- és középvállalkozásnál és intézménynél került bevezetésre. Mivel a helpdesk internetes felületen férhető hozzá, így alkalmazásához nincs szükség külön erre a célra kiépített hardverkörnyezetre, de igény szerint lehetőség van saját, fizikai hálózaton is futtatni. Fontosabb jellemzői többek között a non-stop üzemidő, az adott céghez igazított, valamint felhasználói jogosultsági fokhoz igazodó, egyedi végfelhasználói felület, távoli elérés, API komponensek, melyekkel egyéb szolgáltatásokhoz kapcsolható a rendszer (Gmail, LDAP), riportok készítése és analizálás, valamint ITIL és SLA menedzsment integrálása. A kész rendszer a moduláris felépítésnek köszönhetően rugalmasan alakítható, bármikor hozzáadhatók további képességek.

Informatikai állások - Dolgozni

Informatikai állások - Dolgozni

Az informatika napjainkra egy igen széleskörű fogalommá vált, hisz az informatikai szakmák az idő folyamán többfelé ágaztak. Ennek megfelelően az IT terület állásajánlatai is igen sokrétűek és különféle ismereteket igényelnek. Ezen elvek szerint a Dolgozni álláskereső oldal megkülönböztet programozó, grafikus, rendszermérnök, IT vezető, rendszergazda és még számos egyéb területet, ami alá besorolva jeleníti meg az informatikai állásajánlatokat. Ezek között kategóriájukon kívül még 7 szempont szerint tudnak az álláskeresők keresni.

Mac és Windows rendszerintegrálás

Mac és Windows rendszerintegrálás

Cégünk tulajdonosai több éves szakmai múlttal rendelkező informatikai és számítástechnikai szakemberek, akik felismerték, hogy a piacon szükség van innovatív gondolkodásra az adminisztráció területén. Szolgáltatásunk nem korlátozódik egy-egy területre, hanem komplex módon gondolkodva törekszünk a rendszerek közötti együttműködésre. Cégnevünk egy mozaikszó, amely éppen ezt az átjárhatóságot tartalmazza: M - Macintosh W - Windows L - Linux A - Administration N - Network Macintosh térhódítása Európában is megindult, melyet felismertünk és azon dolgozunk, hogy a két rivális rendszer az OSX és a WINDOWS minél jobban és hatékonyabban dolgozzon együtt, így segítve ügyfeleinket a sikerhez.

Tuti menü