Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programozási nyelvek képes leírás - Informatika.tlap.hu
részletek »

Programozási nyelvek - Informatika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: informatika.tlap.hu » Programozási nyelvek
Keresés
Találatok száma - 13 db
HTML kódok

HTML kódok

A HTML kódok segítségével jelenik meg a weboldal az internetes böngészőkben és ad fontos információt a keresőrobotok számára. Ahhoz, hogy minden böngészőben ugyanúgy jelenjen meg egy weboldal szabványos ajánlásokat kell készíteni. Oldalainkon megtalálja a legújabb internetes szabvány szerinti ajánlásokat és keresőoptimalizálás szempontjaiból fontos paramétereket.

AJAX

AJAX

AJAX = asynchronous JavaScript + XML

Javascript

Javascript

Javascript reference

SQL

SQL

SQL language reference

D

D

A D nyelv egy rendszerprogramozási nyelv, amely kifejlesztésének célja a C és C++ gyorsaságának kombinálása a programozói produktivitással volt.

PHP

PHP

PHP: Hypertext Preprocessor PHP is a widely-used general-purpose scripting language that is especially suited for Web development and can be embedded into HTML.

Fortran

Fortran

A Fortran egy programozási nyelv, melyet elsősorban matematikai számítások (például mérnöki alkalmazások) megkönnyítésére fejlesztettek ki. Maga a Fortran szó két angol szó speciális rövidítése: FORmula TRANslation (=formula fordítás). Eredetileg csupa nagybetűvel írták (FORTRAN-nak), csak később tértek a ma is elfogadott nagy kezdőbetűs (Fortran) írásmódra. A Fortran volt ez első ún. magas szintű programozási nyelv. A nyelvet az IBM cég fejlesztette ki az 1950-es években, azóta több újabb verziója is megjelent. A különféle Fortran verziókat a megjelenési évük feltüntetésével különböztetik meg, a Fortran szó mögötti két számjegy erre utal.

Perl

Perl

Perl documentáció, példák...

Java

Java

Java technology reference, documentation Java SE, Java EE, Java ME, Java Card, XML, API Specifications... Code Samples and Applications, FAQs and Glossaries, Videos, Screencasts, and Podcasts, Documentation, Articles, and Tech Tips

Hirdetés
Delphi

Delphi

A Delphi a CodeGear (régen Borland Software Corporation) cég Windows grafikus felületen futó Object Pascal alapú negyedik generációs (4GL) programozási nyelve.

Programming in C, UNIX System Calls and Subroutines

Programming in C, UNIX System Calls and Subroutines

Programming in C, UNIX System Calls and Subroutines using C

C / C++

C / C++

A C és a C++ programozás - angol nyelvű oldal, leírások, tutorialok...

A programozási nyelvek kategóriái

A programozási nyelvek kategóriái

Programozási nyelvek kategóriák szerint Szerkesztő (authoring) programozási nyelvek, Batch nyelvek, Fordítós (compiler) nyelvek

Tuti menü